De beste features van OCRDocs

Microsoft gecertificeerd. Een solide en veilige oplossing.
Eenvoudig te gebruiken. En snel van start!

OCRDocs Features Hero Image Small
OCRDocs Light Blue Arrow Down

Eenvoud

OCRDocs is eenvoudig te gebruiken. Start de Quick start tool en ga direct aan de slag zonder eerst sjablonen te hoeven aanmaken voor iedere leverancier. Gebruik de Drag & Drop functie om de documenten uit uw mail of map naar OCRDocs te slepen zodat OCRDocs de direct kan verwerken.

OCRDocs Light Blue Arrow Down

Gecertificeerd

OCRDocs is de door Microsoft gecertificeerde oplossing voor Dynamics 365 Business Central.

OCRDocs Light Blue Arrow Down

Veilig en solide

OCRDocs is een veilige en solide oplossing die gebruik maakt van de authorisaties binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central.

OCRDocs Light Blue Arrow Down

Training & Support

OCRDocs is eenvoudig te begrijpen. Door middel van onze trainingsvideo’s en handleiding leert u OCRDocs te gebruiken. Indien gewenst is het mogelijk om een training via onze gecertificeerde partners te volgen.

OCRDocs Features 01

Microsoft Dynamics 365 Business Central

OCRDocs is speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics 365 Business Central. De oplossing die de activiteiten verbindt binnen kleine en middelgrote bedrijven.

OCRDocs is voor kostenfacturen én logistieke facturen

Kostenfacturen kunnen worden gemaakt op basis van historie en vooraf gedefinieerde grootboekrekeningen. Deze kunnen worden verbijzonderd op basis van de documentinhoud. Voor logistieke facturen geldt dat de geboekte ontvangsten automatisch worden opgehaald op basis van de documentinhoud. Is de factuur er eerder dan dat de ontvangst is geboekt, dan kan er regelmatig op nieuwe ontvangsten worden gecontroleerd.

OCRDocs Features 02
OCRDocs Features 03

Efficiënt

Maak een foto van uw kassabon, declaratie of aantekening en met OCRDocs kunt u het document koppelen aan de juiste relatie.

Prepaid

OCRDocs is gratis te downloaden van de Microsoft Marketplace.

U betaald GEEN maandelijks abonnement. U koopt van tevoren Prepaid tegoed in onze shop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Hoe meer documenten u inkoopt des te lager de prijs per document.

OCRDocs Features 04