Always A Solution

De naam van ons bedrijf is AAS, afkorting van Always a Solution.
Altijd op zoek naar de beste oplossing.

Over Ons Hero Small
Krachtiger kunnen we onze drijfveer niet verwoorden. Onze kennis en ervaring gebundeld om uw wensen te vervullen. Oplossingen bedenken zit in de genen van ons team verankerd. Dat zie je terug in OCRDocs. Enerzijds zó veelzijdig èn anderzijds ook zó overzichtelijk. En dat is voor de meeste bedrijven al de eerste oplossing.

Albert Hendriks, eigenaar OCRDocs

Over Ons

AAS at Work BV beschikt over een volledig geïntegreerde en zeer betaalbare oplossing voor documentscanning en elektronische factuurafhandeling binnen Microsoft Dynamics NAV / Business Central. Deze NAViDocs oplossing bestaat uit het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten.

Microsoft Dynamics NAV / Business Central

Met AAS At Work BV beschikt U over een partner die over alle vereiste certificaten van Microsoft beschikt om Microsoft Dynamics NAV / Business Central te mogen aanpassen, uitbreiden en ondersteunen. AAS At Work BV is bevoegd om Microsoft Dynamics NAV / Business Central aan te passen om zo een zo goed mogelijk passende oplossingen te kunnen bieden. Daarbij zullen wij nooit de standaard NAV functionaliteit uit het oog verliezen zodat het gebouwde maatwerk geen belemmering wordt bij een toekomstige upgrade.

Ervaring

We hebben veel ervaring in het bouwen en ontwikkelen van interfaces, documentscanning, rapportages en urenregistratie geheel binnen de richtlijnen van Microsoft. AAS At Work verzorgt upgrades en levert onderhoud op zowel bestaande als door ons zelf ontwikkelde functionaliteiten binnen Microsoft Dynamics NAV / Business Central.

Het bedrijf

AAS At Work B.V. is een informele organisatie en levert en ondersteunt Microsoft Dynamics / NAV Business Central. AAS staat voor Always A Solution en dat is waar wij voor staan: het bieden van een oplossing voor onze klanten op ICT gebied.